Loading
Úvod / Blog / Detail článku

Verze 1.6.1

20.8.2024

V nové verzi aplikace Cubee 1.6.1 jsme zapracovali malou, ale pro naše partnery významnou funkcionalitu, která usnadní instalaci Cubee u klientů.

Verze 1.6.1

Vaše zpětná vazba je pro nás klíčová

Díky zpětné vazbě od našich instalačních partnerů často zjistíme, kde je třeba aplikaci vylepšit, aby byla instalace u zákazníka co nejjednodušší a nejrychlejší. Za tuto zpětnou vazbu jsme velmi vděční. Vaše nápady na vylepšení bereme vážně a náš tým se snaží nové funkce implementovat co nejrychleji.

Původní verze

Doposud bylo možné nastavit domácnost klienta buď přímo na jeho telefonu, nebo se přihlásit do aplikace pod jeho e-mailem. To však nebylo pro naše instalační partnery příliš pohodlné a instalace Cubee se tím zbytečně prodlužovala. Aplikace totiž neumožňovala nastavit domácnost klienta přímo v účtu instalačního technika.

Obrazovka aplikace, která ukazuje možnost převedení vlastnictví objektu z jednoho člena na jiného.

Novinka v aplikaci

Nová verze aplikace nyní umožňuje nastavit domácnost klienta přímo v účtu instalačního partnera a poté tuto nastavenou domácnost jednoduše převést na klienta.

Klient, který již ovládá aplikaci Cubee, může také ve svém účtu vytvořit domácnost pro svého známého nebo souseda, který si právě Cubee pořídil, a následně tuto domácnost převést na jeho klientský účet. Zároveň má klient možnost libovolně přidávat a odebírat členy své domácnosti a umožnit jim přístup k aplikaci s právy pro čtení nebo úpravy.

Děkujeme za vaše nápady a připomínky k aplikaci. Pomáháte nám ji neustále vylepšovat, aby vám mohla co nejlépe sloužit.