Loading
Úvod / Blog / Detail článku

Jsme česká IT firma s více než 5 letou historií

23.7.2024

Náš tým tvoří špičkoví odborníci, včetně CEO a vedoucího vývoje Tomáše Formánka, který se kromě IT vždy zajímal o energetiku a obnovitelné zdroje....

Jsme česká IT firma s více než 5 letou historií
Jsme česká IT firma s více než 5 letou historií, specializující se na vývoj softwaru a mobilních aplikací.

Náš tým tvoří špičkoví odborníci, včetně CEO a vedoucího vývoje Tomáše Formánka, který se kromě IT vždy zajímal o energetiku a obnovitelné zdroje.

S rostoucí poptávkou po chytrém řízení fotovoltaických elektráren (FVE) jsme se rozhodli vyvinout spolehlivé a funkční řešení.
Od počátku jsme si uvědomovali, že klíčové je naprogramovat kvalitní algoritmus a vytvořit uživatelsky přívětivou mobilní aplikaci. Oba tyto cíle jsme splnili na výbornou 

Náš systém Cubee nyní efektivně řídí chod FVE podle konkrétních potřeb vašeho objektu a může prokazatelně ušetřit až 40 % výdajů za energie oproti FVE bez chytrého řízení. Navíc jsme schopni implementovat jakýkoli nový střídač do 14 dnů.

Mobilní aplikace Cubee je přehledná, jednoduchá a nabízí mnoho užitečných funkcí, například znázornění úspor v korunách se započtením všech poplatků. Díky těmto vlastnostem je Cubee jedinečné a na českém trhu nemá konkurenci.

Přidejte se k nám a využijte výhod chytrého řízení FVE s Cubee!